Agenția
marketingului digital

Servicii internet- marketing

Specializarea noastră în marketing-ul digital (internet)

Publicitatea online

Soluția perfectă pentru obținerea rezultatelor rapide. Publicitatea va fi afișată persoanelor interesate, exact în momentul în care acestea caută informație despre produsele și serviciile dvs. în Google sau Yande

Publicitatea contextuală

Sporiți numărul vânzărilor online, rezervărilor sau înscrierilor în listele de distribuție prin e-mail cu ajutorul anunțurilor online care direcționează utilizatorii către site.

Elaborarea site-urilor web

Designerii-web ai noștri și programatorii fac site-ul contemporan, atrăgător și comod. Clienții, după frecventarea site-ului dumneavoastră, niciodată nu vor merge la concurenți!

Promovarea în rețelele sociale

Aprecierea mai concretă a auditoriului mai cointeresat, pentru propunerea mărfii sau serviciului, vor mări vânzările dumneavoastră, într-atât încît nici nu vă veți aștepta. Noi știm, cum să facem astfel!

Content – Marketing

Calea perfectă de prezentare utilizatorului informația mai deplină și mai concretă despre sine, despre mărfurile și serviciile sale în forma mai clară și mai obișnuită pentru ei – prin contentul mai cointeresat.

Optimizarea de căutare (SEO)

Conformitatea maximă a solicitărilor sistemului de căutare cu content de înaltă eficacitate și metode corecte de SEO intern vor ridica site-ul dumneavoastră în Top- 10 a rezultatelor de căutare.

Sunteți pregătiți pentru îmbunătățirea pozițiilor în marketing-ul digital?

Analiza Online și Auditul

Reușita strategiei internet - marketing-ului se bazează pe cunoașterea pozițiilor dumneavoastră în spațiul- digital

Auditul tehnic al site-ului

Aprecierea utilizatorilor de indexare, acces, calitate arhitecturii site-ului, User Experience, analiza cuvintelor- cheie, analiza link-urilor, optimizarea pentru accesorii mobile.

Audit al marketing-ului de căutare

Verificarea cuvintelor- cheie, indicatorilor de calitate, Click – Through Rat (CTR), Calitatea anunțurilor textuale, Optimizarea paginilor – țintă, aprecierea activității contului și cheltuielilor.

Audit Social Media

Aprecierea marketing-ului social media, activității profilului, aspectului interior, timpului de așteptare.

сайт EMarketing - сайт интернет-маркетингового агентства

Proiectele noastre

Cateva lucrari din portofoliul nostru

Echipa a lucrat mult cu site-ul nostrum, dar într-un final noi am obținut un rezultat perfect. Site-ul s-a modificat și a devenit cu mult mai comod. Și iată că deja de câțiva ani noi ocupăm locurile de sus în Google privind solicitările importante pentru noi.

Alexandru Șevcenco

Directorul magazinului de construcții AMMO

Echipa petrec campanii perfecte în Google AdWords. S-a mărit frecvența, obținem apeluri regulate și adresări. Intrumente foarte efective și activitatea echipei marketologilor.

Vladimir Curocichin

Director Comercial al companiei OMTEK

După ce de site-ul nostrum s-a ocupat această echipă, frecvența site-ului s-a mărit de la 6000 de vizitatori până la 21000 de vizitatori lunar. Ei au lucrat cu el în mod serios, și acum 7 persoane din 10 se adresează la noi în prealabil frecventând site-ul nostru.

Liudmila Ivasi

Directorul clinicii particulare TerraMed

Blog

Informație utilă

Clienții noștri

Noi apreciem clientela
логотип Toyota
логотип Omtek
логотип Wiza
логотип Sancos
логотип TerraMed
логотип Fidesco

ВНИМАНИЮ ПРЕДПРИНИМАТЕЛЕЙ

Малые и средние предприятия могут воспользоваться программой ГРАНТА от EBRD (Европейского Банка Реконструкции и Развития).

Если вашей компании не менее 2 лет, выручка не более 50 млн евро, штат сотрудников не более 250 человек, у вас есть отличная возможность для развития вашего дела!

Подробности по телефону:

 

+373 60776677